joi, 3 ianuarie 2008

zapada

Incredibil, here we go again. Lista mea de messenger e plina de urate care au statusuri gen "snuoooou:X", toata lumea da mass-uri inteligente cu "ninge afara". Sa muriti voi? Intr-adevar, senzational si neobisnuit sa ninga iarna. Posturile de teve au abuzat de zapada\nea\omat si acum o dau pe nameti, troiene si ninsoare. Peste tot imagini cu multa zapada din diferite orase ale tarii. Uratu' care prezinta stirile pe Realitatea zice ca l-a sunat cineva si i-a zis lui ca parintii lui din Eforie Nord nu au nici curent nici caldura. Pff, lol, cand stai intr-un cort pe camp langa Eforie e normal. Ca veni vorba, afara chiar e zapada. Sari in costumu' de schi, pune mana pe lopata si iesi afara sa dai zapada de pe trotuar in gradina, pana la poarta. Daca nu te inghit troienele in timpul anevoiosului proces, cand inchizi usa pe partea ei calda viscolul a avut grija sa o puna deja la loc. Nu-i nimic, mai e si maine o dimineata.

Ca veni vorba, am si eu o nedumerire. Nu pot sa gasesc o descriere pentru blog. Oscilez intre "bullshitting the internet since 2007", "otv personal" si "proud fuck you blog". Dati-va cu parerea.

2 comentarii:

Anonim spunea...

vladeee mama esti tare ; :P

B spunea...

si la noi a inceput sa ninga da nu am primit niciun mass :P ...avand in vedere k la voi [la mare] ninge de cateva zile e totusi o evolutie fata de noi care stam langa munte chiar!!:))