marți, 30 martie 2010

fetele sunt cele mai rele creaturi

Sa zicem ca esti baiat si ca te supara alt baiat. E simplu, ii zici, ii dai o flegma, poate o palma. Va luati la bataie. Ii rupi tu lui fata sau poate el tie. Poate maine va vedeti si stati la o bere.

Ee, cu fetele e alta treaba. Toate fetele se aduna, vorbesc rad, vaai fata ce bine iti sta, de unde ti-ai luat vreau si eu, discutii despre unghiute posetute cizmulite bluzite, Robert Pattinson si alte plictiseli. Dupa care pleaca doua cate doua si incep. Ce curva e aia, ce muie mondiala face ailalta, cine a machiat-o, vai doamne cum stau hainele alea pe ea, grasa dracu. Sau daca nu se plac n-o sa si-o spuna, o sa se sicaneze fin.

Imi explica si mie cineva de ce?

7 comentarii:

Andrei Z spunea...

plictis?

Teea spunea...

Sper ca iti imaginez cat de penibil ar arata doua fete care se iau la bataie =)))

Teea spunea...

imaginezi*

Anonim spunea...

rele?
noi suntem specimenele care observa detaliile.ce si-a cumparat cealalalt.ca s-a tuns ailalta.noi observam.ceea ce voi nu prea.noi stim sa dam un compliment.voi cam scartaiti la chestia asta.
deci si prin urmare.fetele sunt cele mai rele creaturi nu?Fara de care voi nu ati putea trai.ma rog.la sex e discutabil.puteti sa v-o trageti in cur,dar cred k o sa duceti doru la o pereche de sani mari si frumosi.care sa i puteti pipai cand vrei voi.exceptand pe strada.

Anonim spunea...

iti explic eu ;;).nu stiu de ce am impresia,dar fetele cu care ai fost tu ti-au lasat impresia gresita.bine ca ti-ai lasat id-ul pe pagina.o sa te contactez eu si o sa vezi ca fata nu-i chiar asa rea.;))

Vlad spunea...

...subtil

Andrei Z spunea...

HAHAHAH asta a fost un fel de agatat?

cu ce fete umblii tu ma?